Auto onderhoud & APK

automerken

Met regelmatig auto onderhoud verlengt u de levensduur van uw auto. Hij is langer storingsvrij, rijdt zuiniger en onverwachte uitgaven kunnen worden voorkomen. CiTO Autobedrijf in Capelle a/d IJssel biedt topklasse onderhoud voor uw auto. Al meer dan 80 jaar is onze uitstekende service bekend in Rotterdam en ver daarbuiten. Service waarvoor wij overigens meerdere malen onderscheiden zijn.

De werkplaats is ingesteld op alle moderne autotechnieken en voorzien van geavanceerde apparatuur en gereedschappen. Onze monteurs zijn professionals en beschikken over een schat aan ervaring. Voor goed onderhoud hebben ze de beschikking over een ruime werkplaats met computertestbanken, uitlijningsapparatuur etc…

Als het gaat om klanttevredenheid weet CiTO over de jaren heen veel andere dealers en autogarages op afstand te houden! Klanten beoordelen ons op de Bovagsite met een 9,2 en velen van hen beveelt ons aan bij familie of vrienden.

Auto onderhoud aan alle merken

auto onderhoud apkCiTO voert auto onderhoud uit aan alle merken, ook aan uw zakelijke auto of huidige lease-auto. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Het is makkelijker dan u denkt. Vanuit het magazijn is een groot aantal onderdelen leverbaar. In onze moderne werkplaats wordt ook rekening gehouden met het milieu. Verversen van olie en andere vloeistoffen gebeurt op verantwoorde wijze. Motorolie, vloeistoffen en accu’s worden gescheiden opgevangen en afgevoerd.

APK of schade?

Wij zijn een officieel en RDW erkend APK-keuringsstation en aangesloten bij de Schade Garant organisatie. U kunt het beste van het beste verwachten omdat wij geen verplichtingen hebben ten aanzien van prijsafspraken met lease- en verzekerings- maatschappijen.
Een bij CiTO onderhouden auto rijdt beter. Dat merkt u!

Bel 010 – 466 25 36 voor een afspraak.

 

auto onderhoud

Pin It