Autoschade reparatie

autoschadeHeeft u onverhoopt schade gereden of wilt u schade laten repareren? Dat kan bij CiTO Autobedrijf. CiTO is een hoog gekwalificeerd (B) schadehersteller en neemt u de zorgen uit handen. Samen bespreken we wat er moet gebeuren en geven een indicatie van kosten en reparatieduur. Schadeherstel wordt uitgevoerd met SchadeGarant. Zo bent u bij CiTO verzekerd van professioneel herstel.

Autoruit vervangen

Een kapotte autoruit kunt u ook bij CiTO laten vervangen. Vaak kunnen wij alles regelen met uw verzekering, zoals u dat elders ook gewend bent.

schade-garant-logoCiTO Autobedrijf is aangesloten bij de Stichting Schadegarant. Deze stichting behartigt de belangen inzake autoschade-afwikkeling. Efficiëntie en kwaliteit van het schadeherstel staan hoog in het vaandel voor zowel u en CiTO als dealer- en schadeherstelbedrijf. De kwaliteit van het schadeherstel is gegarandeerd. Bovendien krijgt u bij CiTO merkgarantie of Focwagarantie. Merkgarantie betekent dat de schade hersteld wordt conform de hoge eisen die de autofabrikant hieraan stelt. De Focwagarantie wordt door de brancheorganisatie van autoschadeherstelbedrijven verleend.

Vervangende auto

Uiteraard kunnen wij u vervangend vervoer bieden tijdens het schadeherstel. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

auto onderhoud

Pin It