Over ons

Cito Autobedrijf Rotterdam vroeger

Van oud naar jong en dynamisch.

Een van de oudste garagebedrijven van Rotterdam, nu gevestigd in Capelle, is Cito Autobedrijf. Meer dan 80 jaar geleden gestart in de Joost van Geelstraat en vanaf de jaren ʻ60 door de familie Rustwat tot grote bloei gebracht. Aanvankelijk een universeel autobedrijf voor alle automerken en later -vanaf 1986- ook officieel dealer van het Japanse merk Subaru en verhuisd naar Rotterdam-Blijdorp in de Sonoystraat. Vandaag de dag een alom geroemd allround autobedrijf voor onderhoud en reparatie voor alle automerken met als specialisatie het eigen Subarumerk. Een dynamische organisatie met oog voor persoonlijke aandacht en een meer dan uitstekende service.

Subaru Dealer sinds 1986.

Als Subarudealer van het eerste uur groeide het bedrijf uit tot de beste Subarudealer van Nederland, onder andere bevestigd door de beruchte garagetest van het kritische automagazine AutoWeek. Cito bleek niet alleen de voordeligste maar behaalde ook de hoogste score op het gebied van vakkundigheid en service. Cito Autobedrijf is al Subaru Dealer sinds 1986 en sinds 2006 gevestigd in een zeer representatief pand in de gemeente Capelle a/d IJssel op de grens van Rotterdam-Zevenkamp.

Grote klantentrouw.

Wie eenmaal Subaru rijdt en gewend is aan de kwaliteiten van dit merk is moeilijk over te halen om ooit weer een ander merk te gaan rijden. En als er één garagebedrijf in Nederland is waar men verstand van Subaruʼs heeft, dan is dat wel Cito. De klantentrouw bij Subarudealer Cito is dus niet voor niets zeer hoog.

Doe de Cito praktijktest.

Heeft uw auto onderhoud nodig of is hij toe aan een APK-keuring? Breng dan uw auto (maakt niet uit wat voor merk) voor zijn volgende beurt eens naar Cito en ervaar zelf wat het is om klant te zijn bij dit unieke autobedrijf. Bel 010 – 466 25 36 of kom even langs. Kunt u meteen de nieuwste Subaruʼs zien en het aanbod betrouwbare occasions. U bent welkom.

auto onderhoud

Pin It