Subaru BRZ

subaru brz 2018

Puur rijplezier

Je weet wat je wilt voelen als je een auto bestuurt. Je kent het sensationele gevoel in een scherpe of snelle lange bocht wanneer je volledig één bent met jouw auto. Dat weet Subaru ook. We hebben de krachtige en perfect gebalanceerde SUBARU BOXERMOTOR genomen en vervolgens een pure sportwagen ontwikkeld met een handling en respons die deze sensatie meteen waarmaakt zodra je in de auto stapt. En dat… gaat niet meer weg.

De nieuwe SUBARU BOXERMOTOR

koplamp brz
200 PK. De nieuwe generatie SUBARU BOXERMOTOR is absoluut de kracht van de SUBARU BRZ als het gaat om ongekende precisie en sensatiebeleving. We hebben de 2.0 liter motor compacter gemaakt en zowel lager in het chassis als dichter bij de bestuurder geplaatst. Het is de eerste motor van dit type met de combinatie van directe en indirecte brandstofinspuiting: deze techniek verbetert zowel het brandstofverbruik als de gasrespons. Een uniek ontwerp dat op een heel nieuwe manier voldoening geeft aan het echte autorijden.

Veel vermogen en toch zuinig

achterlicht brz
Deze 200 pk sterke motor wordt graag in de hogere toerenregionen gejaagd. Het rode vlak komt laat en met een zeer vlakke koppelkromme en een specifiek vermogen van 100 pk/liter kunt u op elk moment rekenen op meer dan genoeg vermogen ongeacht het toerental. Maar dankzij de geavanceerde boxertechniek en het lage gewicht van de BRZ zul je minder impact op het milieu hebben, en toch getrakteerd worden op heel veel sensatie.

* Brandstofverbruik en CO2-uitstoot volgens EC715/2007-566/2011

subaru brx

Bekijk alle specificaties:

cito.subaru.nl | BRZ
Pin It