Subaru Impreza

subaru impreza 2018Subaru’s nieuwe designtaal komt perfect tot uiting in de nieuwe Impreza. Robuust, stoer en dynamisch. Voor het interieur geldt hetzelfde: rustige lijnen en fraai vormgegeven delen moeten een sfeer oproepen waarin u zich veilig voelt. En thuis. Met alle knoppen op een logische plek, en makkelijk te bedienen. Dat komt niet alleen het gebruiksgemak maar ook de veiligheid ten goede. Het interieur biedt veel ruimte en comfort waardoor het een bijzonder goed bruikbare auto is voor elke werkdag én het weekend. Elke Subaru beschikt standaard over tal van luxe voorzieningen die het rijden in veraangenamen. En natuurlijk biedt de Subaru Impreza een heerlijke wegligging waardoor rijden plezier wordt.

Subaru Impreza & Veiligheid

Bij Subaru geloven we in ALL-AROUND veiligheid. Een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom is het EyeSight systeem ontwikkeld, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motor etsen, etsen en voetgangers. Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Impreza vergroot.

Symmetrical All-Wheel Ddrive (AWD) van Subaru verdeelt de kracht naar alle wielen voor een betere tractie op natte en gladde wegen. De plaatsing van deze vierwielaandrijving zorgt voor een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt in de Subaru Impreza. Het resultaat een comfortabele, stabielere en veiligere rit.

 

impreza 2018

Comfort

Het nieuwe verfjningsniveau geeft de Impreza een rustig interieur, rijk aan zacht gesculptuurde oppervlakken en zorgvuldige aandacht voor detail. De Impreza biedt elegantie en sportiviteit, terwijl het interieur een ruimer gevoel geeft. Alle passagiers kunnen van de ruime voor- en achterzitplaatsen genieten, zelfs tijdens lange ritten.

1,6 Liter turbomotor met directe injectie

Een boxermotor is een motorcon guratie waarin de zuigers 180 graden uit elkaar staan en naar elkaar toe bewegen in een horizontale richting. Subaru is al meer dan 50 jaar trouw aan de SUBARU BOXER motor omwille van de vele voordelen ten opzichte van andere motortypen, waardoor duurzaamheid en betrouwbare prestaties in de Subaru- voertuigen worden gewaarborgd.

De 1,6 liter DIT-motor, de nieuwste telg uit de SUBARU BOXER motor familie, biedt een ideale balans tussen efficiency, hoge prestaties en een lage uitstoot. Door de combinatie van directe benzine-injectie en een twin scroll-turbo is het vermogen toegenomen, ondanks de kleinere cilinderinhoud ten opzichte van motoren van de vorige generaties. Daardoor is de boxermotor een stuk zuiniger.

De Lineartronic Continu Variabele Transmissie past zich aan elke verhouding in zijn bereik aan voor soepele en traploze hernemingen die de motor in zijn meest ef ciënte toerental houden voor doeltreffende en zachte acceleratie en rijprestaties, plus een betere brandstofef ciëntie. In samenwerking met de Lineartronic stuurt het Active Torque Split AWD-systeem van Subaru een standaard koppel van 60% naar de voorwielen en 40% naar de achterwielen. Indien nodig, wordt de koppelverdeling aangepast tot een 50/50 verdeling als reactie op real-time tractieomstandigheden.

Apple CarPlay *4 en Android Auto *5

Gebruik de momenteel meest populaire apps met Apple CarPlay*4 en Android Auto*5. Spraakherkenningsmogelijkheden laten handsfree gebruik toe. Hierdoor bent u minder afgeleid wanneer u op de weg bent en blijft iedereen veilig. Met USB en AUX audio input aansluiting. Speel eenvoudig uw favoriete muziek af via het audiosysteem.

subaru impreza 2018

subaru impreza rotterdam

impreza logo

Bekijk alle specificaties op de Subaru website:

cito.subaru.nl | Subaru Impreza

 

Pin It