Subaru Leasen

Een Subaru Leasen kan bij Cito Autobedrijf. Subaru staat voor betrouwbaarheid en veiligheid. Een prima keus dus als het gaat om een auto van de zaak. Subaru biedt u een drietal leaseproducten waarbij maatwerk centraal staat. Wij bij Cito helpen u graag bij uw keuze en geven u graag meer informatie. Ook voor Private Lease ben je bij ons aan het juiste adres. 

Zakelijk Financieren met Subaru Financial Lease

Spreiden van investeringskosten in maandelijkse termijnen heeft diverse voordelen. Uw bedrijfsmiddelen blijven beschikbaar voor investeringen in een optimale bedrijfsvoering. Alle operationele zaken rondom uw wagenpark zoals onderhoud, brandstof maar ook belasting en verzekering regelt u zelf. Daarnaast wordt de Subaru geactiveerd op uw bedrijfsbalans, wat fiscaal interessant kan zijn. Te denken valt aan investeringsaftrek of versnelde afschrijving. Elk bedrijf is anders. Om te zien welke fiscale regelingen voor uw bedrijf van toepassing zijn, adviseren wij contact op te nemen met uw accountant. Uw Subaru dealer kan u voorzien in een offerte voor een Subaru Financial Lease. Direct contact opnemen met FS – Financial Services Subaru kan natuurlijk ook.

Vaste looptijd, rente en maandbedrag
Activering op de bedrijfsbalans
Operationele zaken in eigen hand
Fiscale voordelen mogelijk
Slottermijn mogelijk

Subaru Operational Lease, volledige mobiliteit

Zakelijk Subaru rijden zonder omkijken, dan biedt Subaru Operational Lease uitkomst. Na het samenstellen van de auto regelt FS – Financial Services Subaru de aankoop en alle operationele zaken tegen een vast bedrag per maand. Hierbij wordt vooraf een looptijd en maximale kilometrage vastgesteld. Ook kan er gekozen worden uit diverse servicecomponenten als brandstof, onderhoud, hulpdienst, (winter)banden of een Parkline-pas. Uw Subaru dealer is uw vaste aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw Subaru. Van onderhoud tot (ruit)schadeherstel. Een geruststellende gedachte dat uw auto in goede handen is. Na afloop van de overeenkomst wordt de Subaru ingeleverd op een plaats naar keuze, of bij uw dealer en kunt u opnieuw een Subaru leasen.

  • Vooraf afgesproken looptijd en kilometrage
  • Maandelijks een vast bedrag voor rente, afschrijving en servicecomponenten
  • Eventuele schadevrije jaren bieden korting op uw leasetarief
  • Zelf samenstellen van servicecomponenten
  • Uw Subaru dealer is uw aanspreekpunt

Subaru Netto Operational Lease

eigen beheer zonder restwaarde risico

Is er behoefte alles zelf te regelen op de aankoop van de auto na, dan is een Netto Operational Lease een mogelijkheid. Hierbij worden alleen afschrijving en rente opgenomen in met maandbedrag. U besteedt het restwaarde risico uit. Alle overige zaken ten aanzien van de Subaru wordt door u zelf geregeld. Na afloop van de looptijd wordt de auto weer ingeleverd en kunt u een opnieuw een overeenkomst aangaan voor een nieuwe Subaru.

Subaru Private Lease

Lease een Subaru Forester, Levorg of XV voor één vast bedrag per maand.

Meer informatie vindt je op de speciale site www.subaruprivatelease.nl

 

 

Pin It