Subaru Levorg

De geheel nieuwe Subaru Levorg staat bij CiTO in de showroom en is er in twee uitvoeringen.

subaru levorg

Subaru Levorg: De perfecte Sports Tourer

De naam Levorg is een combinatie van de woorden ‘Legacy’, ‘Revolution’ en ‘Touring’. De Levorg staat model voor Subaru’s geschiedenis van praktische en veilige auto’s en kan tegelijkertijd worden gezien als pionier van nieuwe en sportieve Subaru’s. De Levorg combineert een modern en stijlvol design met de rijeigenschappen van een sportauto. Een echte sportstourer!

De Subaru Levorg met AWD én CVT is nu te zien en te bestellen. Neem contact op met CiTO voor een proefrit of kom langs in onze showroom om deze geweldige Subaru te zien en te ervaren.

Veiligheid

Net als bij de andere Subaru modellen is er bij de Levorg veel aandacht aan veiligheid besteed. Zo heeft elke versie het Advanced Safety Pack dat veiligheid in alle richtingen biedt en onder meer bestaat uit Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD). Door middel van radar helpt SRVD bij het achteruitrijden. Ook Blind Spot Detection (BSD) is onderdeel van het pakket en waarschuwt als er tijdens het rijden een auto opduikt in de dode hoek.

Overige onderdelen van het Advanced Safety Pack zijn grootlichtassistent waarmee grootlicht wordt uitgeschakeld zodra tegenliggers opdoemen en Lane Change Assist (LCA) signaleert als er auto’s snel over de naastliggende rijstrook achterop komen terwijl de Levorg-rijder van rijstrook wil wisselen. Tot slot waarschuwt Rear Cross Traffic Alert (RCTA) voor kruisend verkeer tijdens het achteruitrijden.

subaru levorg

Design

Met de zeshoekige grille, het gespierde design van de voorzijde en de volledig functionele luchthapper op de motorkap die de intercooler van de SUBARU BOXER motor met turbo constant van verse lucht voorziet, maakt de Levorg zijn bedoelingen direct duidelijk. De koplampen geven de Levorg een sportieve blik. Daarnaast beschikt de Levorg over een laadruimte van maar liefst 522 liter.

1,6 Liter turbomotor met directe injectie

De 1,6 liter DIT-motor, de nieuwste telg uit de SUBARU BOXER motor familie, biedt een ideale balans tussen efficiency, hoge prestaties en een lage uitstoot. Door de combinatie van directe benzine-injectie en een twin scroll-turbo is het vermogen toegenomen, ondanks de kleinere cilinderinhoud ten opzichte van motoren van de vorige generaties. Daarnaast is het brandstofverbruik afgenomen.

Starlink

Met Starlink heeft u altijd toegang tot uw favoriete muziek, voertuiginformatie en functies van uw telefoon* zoals navigatie en apps. Door het intuitieve touchscreen beweegt u moeiteloos door de menu’s. * Uw telefoon dient Mirrorlink te ondersteunen

Lineartronic automaat

De door Subaru ontwikkelde en gefabriceerde Lineartronic Continu Variabele Transmissie (CVT) is niet gebonden aan een vast aantal verzetten. Door de verhoudingen continu te veranderen heeft u altijd het ideale toerental. Comfortabel, zuinig en efficiënt. Deze automatische versnellingsbak is standaard op de Subaru Levorg.

subaru subaru interieur levorg

Pin It