Open de lijst in een nieuw venster

CiTO Autobedrijf en betrouwbare tweedehands auto

Bij Cito Autobedrijf in Capelle aan den IJssel kunt u terecht voor zowel het onderhoud aan elk merk, als voor de aankoop van een nieuwe auto, youngtimer of tweedehands auto. Staat uw gewenste auto niet op de voorraadlijst, dan gaan wij graag voor u op zoek naar de auto van uw wensen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare tweedehands auto, occasion of youngtimer?

  • CiTO is een vertrouwd adres voor de aankoop van een occasion
  • We werken met vakkundig personeel voor onderhoud en reparatie aan uw auto
  • Garantie, pechservice, autoverzekering en financiering

Kom eens langs bij Cito. Wij heten u graag welkom in onze showroom en werkplaats. Snel een afspraak maken, proefrit maken in één van onze nieuwe of tweedehands auto’s, weten wat een onderhoudsbeurt kost? Bel ons even!

Een 6 Sterren Selectie Subaru

subaru zes sterren logoDat is een uitstekende optie voor een betaalbare en betrouwbare gebruikte auto. Deze occasions vindt u uitsluitend bij de Subaru 6 Sterren Dealers en bij de Subaru Erkende Service Punten. Speel op zeker. Want een 6 Sterren Selectie Subaru is met uiterste zorg geselecteerd en voldoet aan een groot aantal criteria. Met deze exclusieve certificering koopt u een tweedehands Subaru van hoogstaande kwaliteit.

Ook voor andere occasions bent u bij Cito aan het juiste adres. Alle occassions zijn zoals het hoort gekeurd met APK en waar mogelijk voorzien van NAP. Cito is lid van de Bovag en heeft biedt u met zorg geselecteerde occasions van alle merken. Mooie auto gezien? Kom vrijblijvend proefrijden. U kunt bij ons ook een voordelige autoverzekering afsluiten of financiering regelen.

Wilt u meer informatie over een auto hebben? Bel geheel vrijblijvend 010 – 466 25 36.

De inruilwaarde van uw huidige auto bepalen?

 

Sorry, no posts matched your criteria.

Pin It