Subaru Outback

subaru outback 2018De nieuwe Subaru Outback is altijd klaar voor avontuur. Om nieuwe bestemmingen te ontdekken, vol vertrouwen door zijn verbazingwekkende flexibiliteit, robuustheid en doordachte veiligheid. En elke Subaru Outback beschikt over Symmetrical All Wheel Drive en de SUBARU BOXERMOTOR, die voor een uitzonderlijke balans zorgen zodat er een stevige band wordt gesmeed tussen bestuurder en auto. De Subaru Outback opent de hele wereld voor u, omdat hij is gebouwd met techniek waarop u kunt vertrouwen.

De Outback biedt u en uw passagiers een gevoel van groot comfort en alles is mogelijk. Een doordacht interieurontwerp met meer dan voldoende beenruimte achterin en hoofdruimte voorin. Royale en zeer nuttige afmetingen waarmee hij makkelijk aan vijf volwassenen plaats biedt.

Symmetrical All-Wheel Drive

Symmetrie zorgt voor balans. En balans zorgt voor controle. Om die reden is Subaru het Symmetrical AWD-systeem blijven ontwikkelen en perfectioneren sinds 1972. In combinatie met de SUBARU BOXERMOTOR, voor een bijna perfect symmetrische lay-out, resulteert dit in een optimale vermogensafgifte en buitengewone tractie en zorgt het voor balans en stabiliteit in vrijwel alle omstandigheden.

Onafgebroken contact

Hoe meer de banden in contact staan met het wegdek, des te meer controle u heeft over de auto. Het vermogen wordt constant naar alle wielen gestuurd zodat het best mogelijke contact met de weg wordt behouden en de wegligging en bediening worden geoptimaliseerd.

Wendbaarheid in een noodsituatie

In slechte weersomstandigheden, of in de kostbare seconden nodig om te reageren op een onverwachte situatie, zorgt de symmetrische aandrijflijn met een perfecte balans voor stabiliteit, wendbaarheid en grip om het gevaar te ontwijken. Veiligheid zit in de DNA van elke Subaru Outback met 5 sterren Euro NCAP beoordeling.

Dynamische prestaties

Dankzij de uitzonderlijke grip voelt de acceleratie direct en spectaculair aan. En de symmetrie draagt ertoe bij dat de Outback een lichtvoetiger rijgedrag biedt, omdat hij stabieler is in de bochten, en te allen tijde het unieke gevoel geeft alles onder controle te hebben.

Meer weten over de Subaru Outback? Kom langs bij CiTO Autobedrijf en ervaar waarom een Subaru Outback zo’n goede en veilige auto is.

subaru outback

Bekijk alle specificaties op de speciale Outback website:

cito.subaru.nl | Subaru Outback
Pin It