Subaru WRX STi

Subaru WRX STi

De Subaru WRX STi is Een bijzondere auto met een Rally-hart: Een auto met duizelingwekkende specificaties en prestaties: De superkrachtige 4-cilinder 16V STi boxermotor, 4 Wheel Drive. 6 handgeschakelde versnellingen. Subaru Intelligent Drive die je laat rijden in 3 motorstanden: Intelligent mode (economic en zeer comfortabel) Sports mode (voor gemiddeld sportief rijden) Sport Sharp (voor als je echt snel thuis wilt zijn of juist een dagje circuit wil pakken).

Ultiem rijgenot

De Subaru Impreza is een volbloed sportauto die volledig gericht is op prestaties, optimale veiligheid en comfort. De nieuwe Impreza is ten opzichte van de vorige Impreza’s op een groot aantal punten verbeterd. Dat is te zien aan de mooie gestroomlijnde vormen. Hoe meer je de auto ziet hoe meer de lijnen kloppen. Er zijn drie essentiële zaken voor ongeëvenaard rijplezier: de tractiecontrole die wordt geleverd door de perfecte balans tussen de carrosserie en de wielophanging, de uitstekende reactie op de kleinste handeling van de bestuurder en de stabiliteit van het Symmetrical AWD-systeem en de geavanceerde elektronische systemen. Dit alles is perfect geïntegreerd. De nieuwe Impreza WRX STI staat garant voor de ultieme rijervaring voor iedereen die echt geniet van een auto en z’n rijplezier.

De Impreza WRX STi. Een mytische auto met brute kracht.

De versmelting van passie en rijdynamiek. Voor altijd.

Sinds 1972 is perfecte symmetrie de kenmerkende eigenschap van een Subaru. De motorkrukas, versnellingsbak, cardanas en achterdifferentieel, kernelementen van Symmetrical AWD, liggen in rechte lijn aaneengesloten in de hartlijn van de auto. De SUBARU BOXER motor vormt door zijn in langsrichting gecentreerde ligging en de horizontaal tegenover elkaar geplaatste zuigers de perfecte metgezel van Symmetrical AWD. Samen zorgen ze voor ongekende balans en rijstabiliteit, voor karakteristieke wegligging en acceleratie, waardoor u een superieur gevoel van contact met de weg ervaart. Hiermee maakt de WRX STI het onderscheid met al de andere.

Symmetrical All Wheel Drive

De balans van kant tot kant, de compacte constructie en het laag gelegen zwaartepunt geven de auto een onverstoorbare stabiliteit. Bovendien herverdeelt het systeem het motorkoppel onmiddellijk over de voor- en achterwielen als de rijomstandigheden dat vereisen, zodat alle trekkracht wordt aangewend voor uitgekiende prestaties op elk type wegdek.

SUBARU BOXER motor

In de horizontaal geconfigureerde SUBARU BOXER motor liggen de cilinders op 180 graden aan beide zijden van de krukas, waardoor de rotatiebalans werkelijk superieur is en trillingen uitblijven. Met deze compacte, platte bouwwijze kon ook het zwaartepunt van de hele auto verder worden verlaagd, voor een gunstig effect op de rijstabiliteit en duidelijk voelbaar rijplezier.

subaru wrx sti

Bekijk alle specificaties:

cito.subaru.nl | STi
Pin It