Subaru Forester

subaru forester 2018

De beste en meest betrouwbare vierwiel aangedreven SUV in zijn klasse. De Forester is een uiterst capabele en comfortabele SUV met een veelzijdig karakter die u verder brengt dan ooit met zijn permanente Symmetrical All Wheel Drive en bijzonder gunstige brandstofverbruik. Of u nu boodschappen gaat doen of een avontuurlijke reis te begint met of zonder caravan, de Forester is een praktische en betrouwbare auto voor elke dag en elke reis. En met de nieuwe boxermotoren ook met oog voor het milieu.

Nog meer gebruiksgemak met zijn ruimere interieur en hogere zitpositie. En haal nog meer uit elke rit met zijn vierwielaandrijving, en ook meer uit elke liter brandstof dankzij zijn hoge rendement. Zodra u instapt bent u ervan overtuigd dat u kunt gaan en staan waar u wilt, omdat hij volgestouwd is met betrouwbare technologie en hoogwaardige materialen. De Forester is al net zo veelzijdig als u en biedt een snelle en simpele oplossing voor tal van situaties. De ingenieus ontworpen carrosserie blinkt uit door zijn praktische gebruiksgemak en een flexibele, zeer ruime bagageruimte.

De Forester troeft de concurrentie af qua vertrouwen en bochtentechniek.

Vanaf het allereerste moment dat u de contactsleutel omdraait, zult u merken dat de volledig nieuwe Forester anders is. In de horizontale configuratie van de SUBARU BOXERMOTOR staan de zuigerparen 180 graden uit elkaar, waardoor ze tegengesteld aan elkaar bewegen en zo trillingen tot een minimum beperken. En zelfs in de hogere carrosserie van de Forester zorgt het vlakkere profiel van de SUBARU BOXERMOTOR voor balans en stabiliteit, hetgeen resulteert in een superieure voertuigcontrole die u doorgaans niet associeert met een SUV.

 

Extra stabiliteit

Omdat het motorblok een vlakkere bouw heeft en lager in het chassis is gemonteerd, is de auto stabieler en beter opgewassen tegen zijwaartse beweging dan andere motorontwerpen.

Soepel vermogen

subzru boxermotorDe motor levert onmiddellijk en bij elk toerental vermogen dat bovendien heel soepel wordt afgegeven. De zuigers bewegen in horizontale richting tegengesteld aan elkaar, waardoor trillingen worden beperkt en de rijkarakteristiek comfortabel en opwindend is.

Lange levensduur

Door het vlakke ontwerp is de motor stijver met een zelfbalancerend effect. Het gevolg is minder trillingen dan bij V- of lijnmotoren met als resultaat een langere levensduur en een betrouwbaardere prestatiekarakteristiek.

De Subaru Forester moet u ervaren? Kom langs bij CiTO Autobedrijf maak een proefrit in de Forester en ervaar waarom een Subaru Forester de concurrentie achter zicht laat.

subaru Forester

Bekijk alle specificaties:

cito.subaru.nl | Forester

 

Pin It