De Subaru XV 2.0i met tweelitermotor is terug. Als hybride.

Subaru lanceert met de Subaru XV 2.0i e-BOXER zijn tweede model met hybridetechniek. Debuteerde eind vorig jaar de Forester e-BOXER, nu hebben wij de Subaru XV 2.0i e-BOXER voor u in de showroom. Het model is zuiniger, sterker en veiliger dan zijn voorganger, terwijl zaken als vierwielaandrijving en automatische transmissie nog steeds standaard zijn.

Grootste nieuws is de nieuwe aandrijflijn met tweeliter benzinemotor en een elektromotor met compact accupakket. Deze combinatie van fraaie techniek zorgt voor minder uitstoot, een lager brandstofverbruik en betere prestaties. Zelfs elektrisch rijden behoort met de Subaru XV 2.0i e-BOXER tot de mogelijkheden, zonder dat u met zo’n onhandige laadkabel hoeft te slepen. Typisch Subaru, bruikbaarheid blijft belangrijk.

Ook typisch Subaru is het ongekend hoge veiligheidsniveau van de Subaru XV 2.0i. Werd de Forester e-BOXER recent nog tot de veiligste auto in zijn klasse gekozen door het onafhankelijke EuroNCAP, ook de Subaru XV viel die titel ten deel. Aanpassingen aan het standaard gemonteerde EyeSight veiligheidssysteem maken de Subaru XV zelfs veiliger dan ooit tevoren.

Van donderdag 6 februari tot en met zaterdag 15 februari hebben wij de Subaru XV 2.0i e BOXER introductiedagen. U bent van harte welkom in onze showroom op de Klaverbaan 62 in Capelle aan den IJssel. Meteen een uitgebreide proefrit boeken? Bel dan met (010) 466 25 36 of plan hierboven uw proefrit direct in.

Plan direct een proefrit

Nu voor
€ 40.295,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Subaru XV

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige XV staan?

HomeActiesDe Subaru XV 2.0i met tweelitermotor is terug. Als hybride.