Wij staan voor u klaar
Corona maatregelen

Samen tegen het Coronavirus Wij staan voor u klaar!

Gezien de snel evoluerende situatie rondom het COVID-19 virus (Coronavirus) en de maatregelen die momenteel zijn genomen vanuit de overheid en gemeentes om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, hebben wij bij CiTO Autobedrijf ook serieuze maatregelen genomen om de verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Onze eerste prioriteit is het welzijn van de klant en onze eigen medewerkers en daarom volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM, de BOVAG en FCA. Ten tweede is het van belang om ervoor te zorgen dat u als klant ook in deze tijd zo goed mogelijk wordt geholpen en wordt voorzien van veilige mobiliteit. Dit zullen wij ook doen zolang de overheid dit toe laat.

CiTO Autobedrijf volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet. Er gebeurt veel, er wordt veel gecommuniceerd en wij doen er alles aan om besluiten, richtlijnen en maatregelen vanuit het RIVM en de GGD nauwkeurig op te volgen. Aangezien het virus een hele grote impact heeft gaan wij uiterst serieus om met het COVID-19 virus. Mede hierom gaan wij ervan uit dat u deze maatregelen accepteert en ook uw best zal doen om ze zo goed mogelijk op te volgen.

Zoals al eerder gezegd, ondanks alle nieuwe maatregelen van het RIVM mogen wij in de autobranche onze deuren nog openhouden, zodat u ook in deze tijden veilig de weg op kan. Om deze reden zullen wij u waar nodig zoveel mogelijk op de hoogte houden over de door ons genomen maatregelen. Zodra de situatie veranderd, zullen wij onze maatregelen verder aanscherpen. Hiermee willen wij laten zien dat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en zolang de overheid en gemeentes het toelaten u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn.

Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (zoals de deurklinken en het pinapparaat) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen, gaan we hier als bedrijf als volgt mee om:

Welke hygiënemaatregelen worden er extra toegepast?


Desinfecterende handgel

Bij onze balie staat desinfecterende handgel zodat u uw handen kan schoon maken.


Mondkapjes

Wij verzoeken u vriendelijk een mondkapje te dragen bij een bezoek aan CiTO.


Ontvangst autosleutel

Wij hebben plastic seal bags waarin we de sleutel in ontvangst nemen. Op deze manier raken wij de sleutel niet aan.


Personeel werkplaats draagt handschoenen

Onze monteurs dragen handschoenen.


Ontsmetten auto

Het stuur, versnellingspook en handgrepen worden door ons grondig schoon gemaakt voordat u de auto in ontvangst neemt.


Proefrit of aflevering aan huis

Gaat u liever de deur niet uit, maar bent u wel nieuwsgierig naar een andere auto? Maak gebruik van onze servie; Proefrit aan huis.


HomeSamen tegen het Coronavirus