Subaru Forester e-Boxer Welkom in een wereld vol nieuwe mogelijkheden

Zowel het interieur als het exterieur van de geheel nieuwe Forester werd gerestyled naar een hoger niveau qua comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u in al uw dagelijkse avonturen te ondersteunen. De nieuwe Forester moedigt u zelfs aan om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met een stevig en makkelijk manoeuvreerbaar compact chassis dat tegelijk ook ruim en comfortabel is binnenin geeft de Forester u gemoedsrust omdat u weet dat iedereen volop geniet van hun tijd.

Proefrit aanvragen

Vanaf: € 51.895

Meer informatie:


Klaar voor alles

Ga nieuwe uitdagingen aan. Ontdek de natuur. Doe alles wat u altijd al wilde doen. Met de nieuwe look van de Forester die u naar avontuur doet verlangen, wordt het makkelijk. Met zijn scherpe maar stevige stijl die vertrouwen en kracht uitstraalt, verwerkt de Forester moeiteloos al uw outdoor-avonturen terwijl iedereen blij, comfortabel en veilig zit.

Performance waarop u kunt vertrouwen. Bekwaamheid die u kan voelen

De Forester zorgt voor een compleet rijvertrouwen dankzij zijn rijplezier, responsief gedrag en uitstekend rijcomfort. Ondanks zijn SUV-hoogte neemt de Forester evenwichtig en stabiel bochten, en werd hij zorgvuldig gebouwd om vermoeidheid bij lange avonturen te minimaliseren voor een leuke rijervaring voor iedereen. En met standaard symmetrische vierwielaandrijving en een verbeterde X-MODE kunt u uw bestemming comfortabel en in alle gemoedsrust bereiken.

Specificaties o.a.:

Apple Car Play & Android auto
Keyless Acces met Start/stopknop
X-MODE inclusief Hill Descent Control
Symmetrical All-Wheel Drive
Cruise control (adaptief)
Led-koplampen (meesturend)
Subaru Eyesight rijassistent en aanrijdingpreventie

Veel ruimte voor al uw herinneringen

Een ruime bagageruimte, een gebruiksvriendelijke elektrisch bedienbare achterklep* en kofferverlichting zijn slechts enkele zaken die de gloednieuwe Forester tot de meest veelzijdige en handige tot nu toe maken. De Forester ondersteunt zelfs de meest actieve levensstijl en staat klaar om u te helpen alles te doen dat u leuk vindt, en elk avontuur zinvoller te maken.

Blijf verbonden, waar u ook gaat

Geniet onderweg van alle gemakken die smartphone-connectiviteit met zich meebrengt, met services zoals Apple CarPlay en Android Auto. Met zowel geavanceerde functies als het gebruiksgemak ervan in het achterhoofd biedt de geheel vernieuwde Forester de nieuwste infotainmentfuncties en intuïtieve bedieningselementen. In combinatie met comfortabele voorzetels die een natuurlijke zitpositie bevorderen, voelt u zich meteen thuis, ongeacht uw reis.

Meer informatie

Veiligheid, comfort en gebruiksgemak voor elke bestuurder

Heeft u interesse of een vraag?

Neem contact met ons op

Of vul onderstaand formulier in.

HomeSubaru Forester e-Boxer