Subaru Impreza Welkom in het actieve leven

Maak kennis met de volledig nieuwe Impreza. Met zijn betrouwbaarheid en veiligheid waarop u kunt rekenen en zijn opwindende prestaties, vormt de all-new Impreza de basis voor uw actieve leven. De Impreza inspireert de mensen om eropuit te trekken en een productiever en aangenamer leven te leiden alsook elke dag en elke gelegenheid zinvoller te maken.

Proefrit aanvragen

Vanaf: € 29.959

Meer informatie:


Wendbaar, veelzijdig en stijlvol. Net als u

Zo leuk als de Impreza is om in te rijden, zo leuk is hij ook om naar te kijken. De nieuwe Impreza combineert geraffineerd vakmanschap en veiligheid om alle zintuigen te behagen. Elke ronding, elk oppervlak en elk stijlelement heeft een duidelijke en specifieke reden, zowel qua vorm als qua functionaliteit. Het is een geavanceerde en geëvolueerde uitdrukking van het Subaru-ontwerp, en een rolmodel van alles waar de Impreza altijd al voor gestaan heeft.

Symmetrical All-Wheel Drive

Controle leidt tot zelfvertrouwen en stabiliteit zorgt voor een wendbaarheid waarmee de Outback zich onderscheidt van de massa. De modellen van Subaru bieden, gezeten achter het stuur, buitengewoon veel vertrouwen, dankzij het inherent stabiele design van de Symmetrical All-Wheel Drive, gekoppeld aan de uniek gebalanceerde SUBARU boxermotor. Dit systeem zorgt met een permanente aandrijving op alle vier wielen voor een betere controle, op elk wegdek en onder alle omstandigheden. Het systeem kenmerkt zich door een optimale side-to-side-balans en precieze handling omdat alle belangrijke componenten in de lengterichting in lijn geplaatst zijn. Het lage zwaartepunt zorgt voor een bijzonder opwindend en responsief rijgedrag. De unieke voordelen van Symmetrical AWD maken een buitengewoon communicatieve handling mogelijk en zorgen ervoor dat u gevaarlijke situaties gemakkelijker kunt ontwijken.

Specificaties o.a.:

18-inch lichtmetalen velgen
Keyless Acces met Start/stopknop
X-MODE inclusief Hill Descent Control
Symmetrical All-Wheel Drive
Navigatie (Tomtom)
Led-koplampen (meesturend)
Subaru Eyesight rijassistent en aanrijdingpreventie

Veelzijdig ontwerp voor al wat u graag doet

Voor ambitieuze mensen is kofferruimte belangrijk. Of het nu voor professionele doeleinden is of voor uw vrijetijdsbestedingen, de nieuwe Impreza is voldoende ruim voor al uw benodigdheden. Met voldoende bagageruimte om minstens 3 golftassen* in te laden, zet de Impreza u aan om optimaal van het leven en van elke kans die u krijgt, te genieten, zodat u minder tijd besteedt aan planning en meer aan ontspanning.

Blijf in contact. Voel u verbonden

We leven in een snelle wereld. Daarom is de nieuwe Impreza uitgerust met een volledig vernieuwd infotainmentsysteem dat u verbonden maakt waar u ook heen gaat. Een centraal 8-inch touchscreen scherm biedt toegang tot navigatie en audio. Gelijktijdig informeert een multifunctioneel display de bestuurder over de belangrijkste voertuigstatistieken. Connectiviteit tussen het centrale hoofdscherm, het meterdisplay, en het multifunctionele display komt uw gemak en veiligheid ten goede en verhoogt het plezier. U verbonden voelen en alles onder controle hebben – zo voelt u zich altijd in de Impreza.

Meer informatie
Subaru Impreza

ALLE WEGEN LEIDEN NAAR PLEZIER

Gallerij


HomeSubaru Impreza