De trekauto voor caravan, trailer of boot
Caravan trekken? Koop een Subaru!

Subaru de ideale trekauto voor de caravan! De trekauto voor caravan, trailer of boot

Subaru de trekauto voor caravan

Waarom Subaru?

Subaru is één van de bekendste en beste trekauto voor caravan, (paarden)trailer of boot. Niet elke auto voelt zich comfortabel als trekauto. Subaru’s wel, mede omdat ze standaard zijn voorzien van permanente vierwielaandrijving, wat inhoudt dat alle vier de wielen permanent aangedreven worden en altijd maximale grip en tractie hebben, ook op een gladde ondergrond. Vermogen komt van een krachtige BOXER-motor met CVT-automaat.

Nieuwe Subaru kopen

Subaru is in alles de ideale trekauto

Weinig SUV’s benaderen het vertrouwenwekkende gevoel en de wendbaarheid van een Subaru. Dit rijgedrag is met name te danken aan de SUBARU boxermotor. Door de horizontale configuratie staan de zuigers 180 graden uit elkaar, een bouwwijze die lager en vlakker is dan bij andere motoren. Hierdoor heeft de motor en dus de auto als geheel een lager zwaartepunt en is hij beter in balans. Ook resulteert de tegengestelde beweging van de zuigers in minder trillingen.

Door het vlakke ontwerp beschikt de boxermotor over een inherente stijfheid en zelfbalancerend effect, waardoor minder trillingen worden geproduceerd dan bij V- of lijnmotoren het geval is. Dit resulteert in een langere levensduur en betrouwbare prestaties.

ONZE VOORRAAD SUBARU

De voordelen van Subaru

  • Karaktervolle, veelzijdige en avontuurlijke modellen
  • Veel aandacht voor veiligheid
  • Gebouwd voor een lange levensduur
  • Lage gebruikskosten
  • Hoge restwaarde

Dit maakt Subaru Uniek!

Ook hier in ons land zijn er genoeg redenen om voor de vierwielaandrijving van Subaru te kiezen. Bijvoorbeeld bij het trekken van een zware last. Het trekgewicht van de Subaru modellen is hoog (minimaal 1.200kg) en trekt met indrukwekkend gemak een trailer, caravan of boot. Het AWD systeem van Subaru werkt uitstekend onder alle omstandigheden. Symmetrical All-Wheel Drive is dus typisch iets van Subaru, zoals de boxermotor en EyeSight dat ook zijn. Bekijk deze video mét uitleg over het AWD systeem van Subaru en hoe het in extreme situaties werkt.

Zelf ervaren in een proefrit?

DAAROM KIEST U VOOR EEN SUBARU!

DE UNIEKE PUNTEN OP EEN RIJ

AWD

Subaru gebruikt AWD om auto’s onder alle mogelijke rijomstandigheden veiliger, capabeler en leuker te maken, met meer vertrouwen. Subaru’s symmetrische fulltime AWD is precies dat – fulltime. Hij is altijd bezig en is daarom beter uitgerust om onverwachte omstandigheden aan te kunnen. Hoe meer grip, hoe veiliger u onderweg bent.

X-MODE

Met een druk op de knop regelt X-Mode het motorvermogen, de transmissie, de AWD koppelsplitsing en het remsysteem om de moeilijkste omstandigheden het hoofd te bieden. Als het systeem is geactiveerd is de auto beter in staat om te profiteren van de beschikbare tractie en biedt hij extra zekerheid in combinatie met de symmetrische fulltime AWD van Subaru.

CVT

Een continue variabele transmissie (CVT) is een automatisch transmissie die geen versnellingen gebruikt. Omdat het geen fysieke versnellingen of vaste overbrengingsverhoudingen heeft, heeft een CVT eigenlijk een oneindig aantal versnellingen. Deze eigenschap biedt op zijn beurt voordelen in acceleratie, soepelheid, brandstofefficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Trekgewicht

Waar u ook heen gaat op vakantie een Subaru biedt u alle gemoedsrust om probleemloos op uw bestemming aan te komen. Met trekgewichten van 1270 tot 2000 kg is het niet vreemd dat veel Subaru’s uitgevoerd zijn met een trekhaak. Of het nu voor de caravan, boot of paardentrailer is de Subaru heeft zich keer op keer bewezen als ideale trekauto.

“Subaru behoort tot top qua betrouwbaarheid” – Consumentenbond

Ervaar de complete Subaru Experience bij CiTO

Stap 1

Demonstratie Subaru veiligheidssystemen

Stap 2

Demonstratie All Wheel Drive en X-MODE

Stap 3

Uitgebreide proefrit met instructeur

JA IK WIL DIE UITGEBREIDE SUBARU PROEFRIT

Dit kan een Subaru allemaal!

Subaru Boxer motor

Subaru Dual X-Mode

Hoe het AWD van Subaru werkt

Subaru Trailer Stability Control

Subaru Vehicle Dynamics Control

Subaru Lineartronic / SI-DRIVE

Subaru Symmetrical All-Wheel Drive

Subaru X-Mode Winter Snow Test

Heeft u interesse of een vraag?

Neem contact met ons op

Of vul onderstaand formulier in.

HomeSubaru de ideale trekauto voor de caravan!