Subaru Outback Stoere capaciteiten - Verfijnde elegantie

Het gepolijste en verfijnde design van de Outback geeft de bestuurbaarheid en het comfort weer, terwijl de stoere look de go-anywhere-prestaties in de verf zet. Dat resulteert in het vertrouwen dat u helpt eender welke weersomstandigheid en wegconditie te overwinnen om u in stijl comfortabel op elke bestemming te brengen, ongeacht wat zich op uw weg bevindt. Geniet iedere dag optimaal. Het doordachte design en de technologie van de Outback zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Een centraal touchscreen en een in het instrumentenpaneel geplaatst LCD geven u toegang tot alle functies. Voor een optimale geluidsbeleving beschikt u over een audiosysteem met twaalf Harman/Kardon luidsprekers of een standaardaudio met 6 luidsprekers. Daar komt nog bij dat het infotainmentsysteem compatibel is met smartphones, zodat u gemakkelijk verbonden kunt blijven.

Proefrit aanvragen

Vanaf: € 58.295

Meer informatie:


Technologie die u bijstaat bij het avontuur

De rijke materialen en de laatste technologie zorgen ervoor dat er veel te genieten valt in de Outback. Geniet iedere dag optimaal. Het doordachte design en de technologie van de Outback zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Een centraal touchscreen en een in het instrumentenpaneel geplaatst LCD geven u toegang tot alle functies. Voor een optimale geluidsbeleving beschikt u over een audiosysteem met twaalf Harman/Kardon luidsprekers of een standaardaudio met 6 luidsprekers. Daar komt nog bij dat het infotainmentsysteem compatibel is met smartphones, zodat u gemakkelijk verbonden kunt blijven.*

Symmetrical All-Wheel Drive

Controle leidt tot zelfvertrouwen en stabiliteit zorgt voor een wendbaarheid waarmee de Outback zich onderscheidt van de massa. De modellen van Subaru bieden, gezeten achter het stuur, buitengewoon veel vertrouwen, dankzij het inherent stabiele design van de Symmetrical All-Wheel Drive, gekoppeld aan de uniek gebalanceerde SUBARU boxermotor. Dit systeem zorgt met een permanente aandrijving op alle vier wielen voor een betere controle, op elk wegdek en onder alle omstandigheden. Het systeem kenmerkt zich door een optimale side-to-side-balans en precieze handling omdat alle belangrijke componenten in de lengterichting in lijn geplaatst zijn. Het lage zwaartepunt zorgt voor een bijzonder opwindend en responsief rijgedrag. De unieke voordelen van Symmetrical AWD maken een buitengewoon communicatieve handling mogelijk en zorgen ervoor dat u gevaarlijke situaties gemakkelijker kunt ontwijken.

Specificaties o.a.:

Apple Car Play & Android auto
Keyless Acces met Start/stopknop
X-MODE inclusief Hill Descent Control
Symmetrical All-Wheel Drive
Cruise control (adaptief)
Led-koplampen (meesturend)
Subaru Eyesight rijassistent en aanrijdingpreventie

Stoere capaciteiten, verfijnde elgantie.

Het gepolijste en verfijnde design van de Outback geeft de bestuurbaarheid en het comfort weer, terwijl de stoere look de go-anywhere-prestaties in de verf zet. Dat resulteert in het vertrouwen dat u helpt eender welke weersomstandigheid en wegconditie te overwinnen om u in stijl comfortabel op elke bestemming te brengen, ongeacht wat zich op uw weg bevindt.

Bagage en zitplaatscombinaties

Meer ruimte, zodat u meer uit uw leven kunt halen. De inhoud van de bagageruimte is vergroot, zodat er nu plaats is voor vier 80-literkoffers en de vloer is nog vlakker gemaakt, zodat er nog meer bagage meegenomen kan worden. U kunt ook in een oogwenk het aantal zitplaatsen wijzigen, dankzij de in een verhouding 60/40 neerklapbare achterzetels, zodat u het interieur kunt aanpassen aan de hoeveelheid bagage of de hoeveelheid passagiers die u wilt vervoeren

Meer informatie
Subaru Outback

Avontuurlijk als de Subaru Outback van nature is, verzekert zijn hoge bouw en praktisch interieur u van een fijne reis.

Gallerij


HomeSubaru Outback