Suzuki Ignis

Suzuki Ignis

De Forester X-Explore is een echte SUV. Hij is voorzien van Subaru’s nieuwste hybride-techniek, permanente vierwielaandrijving en een automatische transmissie. Standaard. Zoals hij ook lederen bekleding, schuifdak en heel veel andere comfortverhogende zaken heeft. En hij mag zich de veiligste auto in zijn klasse noemen. Meer weten? Bijvoorbeeld over zijn trekgewicht van 1.870 kg, of riante interieur? Maak dan kennis met de Forester X-Explore bij een dealer bij u in de buurt.

Value for money

De speciale X-Explore-uitvoering biedt niet alleen heel veel waar voor zijn geld, hij is ook nog eens zeer betrouwbaar en kent verrassend lage onderhoudskosten.Bovendien zijn Subaru’s uiterst waardevast en heeft de  Forester X-Explore een aantrekkelijke geprijsd accessoire-pakket.  Nu is het de tijd om Subaru te rijden.

Zorgeloos

Wie een Subaru rijdt, kan rekenen op allerlei voorzieningen die het leven aangenaam, comfortabel en zorgeloos maken. Denk aan vierwielaandrijving die altijd voor maximale grip zorgt, zoals EyeSight over u en uw inzittenden waakt en ingrijpt in geval van gevaar. En de hoge restwaarde en degelijkheid zorgen ervoor dat het rijden in een Subaru ook financieel geen nare verrassingen oplevert.

Klaar voor het avontuur

De Forester X-Explore is een unieke uitvoering van de Forester.  Hij heeft tal van voorzieningen die hem een onderscheidend uiterlijk geven en het gebruiksgemak vergroten.  En dankzij slimme hybridetechniek met permanente vierwielaandrijving en automaat is hij sterk, zuinig en heeft u maximaal comfort. En brengt hij u zonder inspanning naar uw tweede vakantiehuis in Frankrijk of naar de wintersport. Wat u vandaag ook besluit te doen, uw Forester X-Explore maakt het mogelijk.

Boek uw proefrit

Heeft u interesse of een vraag?

Neem contact met ons op

 

Jan den Breejen                              Robert de Reus

jdenbreejen@citoautobedrijf.nl                   rdereus@citoautobedrijf.nl

Nu voor
€ 18.225,-
NU EEN OFFERTE
HomeSuzukiActiesSuzuki Ignis