GRATIS CiTO WINTERCHECK
Geeft een gerust en veilig gevoel

De CiTO Wintercheck van 16 november t/m 13 december

Een betrouwbare en veilige auto is belangrijk. Een betrouwbare en veilige auto in de winter is dubbel belangrijk want de omstandigheden zijn vaak zwaar en onvoorspelbaar. Daarom heef CiTO de Wintercheck. Door uw auto uitgebreid te laten controleren, weet u zeker dat u veilig en met een gerust gevoel op pad kunt. Weer of geen weer. En juist nu u wellicht minder rijdt, is een technische inspectie belangrijk. Is de accu sterk genoeg, hebben de banden voldoende grip, zijn de ruitenwissers op hun taak berekend?

Gratis Wintercheck

Tijdens de CiTO Wintercheck kunt u uw auto op een groot aantal cruciale punten laten controleren en ontvangt u een vrijblijvend advies over de technische staat van uw auto. De Wintercheck wordt gehouden van 16 november tot en met 13 december. CiTO biedt u deze Wintercheck ter waarde van € 39,95 geheel gratis aan.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak en conform de richtlijnen van de overheid om uw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen. Lees hier al onze corona maatregelen. Maak een afspraak per telefoon op 010 – 466 25 36 of vul uw gegevens hieronder in dan nemen wij contact met u op!

Wintercheck vul uw gegevens in

 

Winteraanbiedingen


Wynn’s Airco-Clean behandeling 99,99% virus-eliminatie

De pollenfilter, de verdamper en de verluchtingsgaten zijn ideale plaatsen voor microorganismes om zich te kunnen vermenigvuldigen (lage temperatuur en donker). Wij gebruiken Wynn’s Aircomtic om uw airco te reinigen. De Airco-Clean behandeling reinigt niet alleen de airco maar deze verwijdert ook bacteriën en virussen in de airco (incl. COVID-19).

WAAROM REINIGEN?
• Zuivere systemen remmen de groei van bacteriën.
• Een fysieke reining verwijdert vuil en kiemen en zorgt zo voor moeilijke groeiomstandigheden voor bacteriën.

WAAROM DESINFECTEREN?
• Om kiemen zoals bacteriën, schimmels en algen te verwijderen en de groei van microorganismen en virussen te voorkomen.
• Gedesinfecteerde systemen zijn tot 6 maanden beschermd tegen bacteriehergroei (NEN 6265. Test hergroei van bacteriën)

VAN € 39,00 NU VOOR € 29,00


Premium interieurfilter

In tijden van corona en seizeonsgriep zijn klimaat en hygiëne extra belangrijk. Ook in uw auto. Daarom hebben wij een speciale actie. Als u tijdens de Wintercheck uw interieurfilter laat vervangen door de premium versie (Green cabin interieurfilter) kost u dat slechts € 45,- en is de montage gratis. Door te kiezen voor een  Green Cabin interieurfilter verbetert de luchtkwaliteit in uw auto aanzienlijk en neemt u afscheid van vieze luchtjes en bacteriën.

AANBIEDING NU SLECHTS € 45,- EN GRATIS MONTAGE


Nieuwe Accu

Een accu is een onderdeel wat zo nu en dan vervangen moet worden. Een accu gaat gemiddeld 4-5 jaar mee afhankelijk van het gebruik. Diepe ontladingen zijn niet erg goed voor de accu en verkorten de levensduur van de accu aanzienlijk. Een misverstand is dat veel mensen denken dat accu’s zomaar ineens kapot gaan. Dat is niet waar. Dat veel autobestuurders nauwelijks merken dat de accu van hun auto achteruit gaat, wil dus niet zeggen dat die achteruitgang niet is te monitoren. Dat is het namelijk wel. Het falen van een accu is voorspelbaar en met het juiste meetapparatuur kun je het moment zelfs zien aankomen. “Hoezo, mijn accu is niet goed meer? Hij start toch?” Nog wel, meneer/mevrouw, maar doet hij dat straks ook op een koude winterochtend? Een test liegt niet. Tijdens de gratis wintercheck meten wij de accur voor uw door.

TIJDENS DE WINTERCHECK 10% KORTING OP EEN NIEUWE ACCU


 

HomeWerkplaatsactiesGratis wintercheck CiTO Autobedrijf