Subaru Smart Service

Grote beurt, een kleine beurt, reparatie of vakantiecheck

 

Subaru Smart Onderhoud

Subaru Smart Onderhoud

Cito Autobedrijf is gespecialiseerd in Subaru onderhoud en we beschikken over alle kennis en know-how. Tijdens een grote beurt, een kleine beurt of vakantiecheck hebben we een uitgebreide lijst van controle punten. Als u specifieke vragen of een onverhoopte klacht heeft kunnen we ook dat oplossen. Ook voor reparaties en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw Subaru staat bekend als één van de betrouwbaarste en veiligste auto’s. Of het nu een Subaru Forester, Legacy, Outback, Justy of XV is, bij CiTO doen we er alles aan om dat zo te houden en uw auto tijdens elke beurt in topconditie te krijgen. Een goed onderhouden Forester bijvoorbeeld is onverwoestbaar; dat zeggen ook de ANWB en Autoweek. De kosten voor onderhoud van een Subaru zijn over het algemeen zeer voordelig; zeker in vergelijking met andere automerken in vergelijkbare klasse. Door onze Subaru expertise kunnen wij uw Subaru perfect onderhouden of snel en deskundig repareren tegen een eerlijke prijs.

Subaru onderhoud. Wanneer en wat zijn de kosten?

De huidige modellen van Subaru dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (wat eerder komt) onderhoud te krijgen. In het Service & Garantieboekje dat bij uw auto is geleverd staat het onderhoudschema beschreven. U kunt ook vooraf informeren naar de kosten van een onderhoudsbeurt en deze combineren met een APK. Dat kan kosten schelen en wellicht een extra rit. Mocht er onverhoopt een extra reparatie en/of vervanging nodig zijn, dan informeren we u altijd vooraf over de extra kosten. Pas nadat u toestemming heeft gegeven, worden de werkzaamheden uitgevoerd. Kortom: bij de Subaru-dealer zit u goed voor onderhoud en reparatie en op het uitgevoerde onderhoud zit zes maanden garantie en twee jaar op de onderdelen.

BETAALBAAR EN BETROUWBAAR RIJDEN

Voordelig onderhoud voor Subaru’s met ervaring

Subaru onderhoud met SMART Service is een vriendelijk geprijsd onderhoud voor Subaru van 8 jaar en ouder met alle kwaliteit en service van uw Subaru dealer. Met de Subaru SMART Service bieden wij u een aangepast onderhoudschema inclusief alle zekerheden, zoals de kennis van de speciale Subaru technieken, de speciale gereedschappen, de laatste software en merkinformatie, het gebruik van originele onderdelen en de mogelijkheid om gebruik te maken van alle speciale Subaru Services.

Subaru SMART Service

De Subaru SMART Service komt in twee varianten. De basisvariant voorziet in een APK*, nieuwe olie, een oliefilter, het vullen van de ruitensproeiervloeistof en een controle op 18 essentiële punten. U betaalt voor de Subaru SMART Service beurt slechts € 149,-**.

Subaru SMART Plus Service

U kunt ook kiezen voor Subaru onderhou met SMART Plus Service. Omdat u bijvoorbeeld veel kilometers maakt of gewoon maximale zekerheid wenst. U krijgt dan dezelfde zaken als bij de Subaru SMART Service, aangevuld met vervanging van het luchtfilter, extra controles en 1 jaar GRATIS SMS Lifetime***, de pechhulp van Subaru in heel Europa om uw mobiliteit te garanderen.
Uw prijs: € 265,-**.

Alle details over de inhoud van de beide service beurten kunt u vinden in de onderstaande tabel. Interesse in de Subaru SMART Service? Maak een afspraak bij CiTO en ervaar de voordelen van de Subaru dealer voor onderhoud aan uw Subaru. Twijfelt u over de beste keuze voor uw auto? Vraag ons vrijblijvend om advies.


* Exclusief kosten voor roetmeting en/of viergasttest en afmeldkosten.
** Toeslag voor motoren met 6-cilinders of een turbo
*** SMS Lifetime kan tot en met het 15de levensjaar van de auto verlengd worden.

Prijs inclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden.

 

HomeWerkplaatsactiesSubaru Onderhoud Smart Service