Subaru Crosstrek De nieuwe Subaru Crosstrek nu bij CiTO

Maak kennis met de nieuwe Crosstrek – de perfecte metgezel voor zorgeloze stedentrips en buitenactiviteiten. Met de Crosstrek wordt elk avontuur nog leuker. Zijn opvallende en dynamische design met robuuste carrosserie en opvallende spatborden brengt u steeds in een positieve stemming.

Bekijk de prijslijst van de nieuwe Crosstrek

Configureer hier uw Subaru Crosstrek

SUBARU CROSSTREK CONFIGURATOR

Meer informatie:


Ontworpen voor plezier. Gemaakt voor actie.

De nieuwe Crosstrek maakt elke rit door de stad en elk avontuur in de wildernis nog spannender. Zijn opvallende, dynamische design met een krachtige voorkant en overhangende vleugels is een lust voor het oog. Uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën van Subaru geeft de Crosstrek een geruststellend gevoel en zijn uitzonderlijke rijdynamiek biedt onbeperkt comfort tijdens alledaagse ritten, maar ook off-road.

Uitzonderlijke terreincapaciteiten

De Subaru Crosstrek is een auto voor mensen met passie. Zijn vermogen om met succes op onverharde wegen te rijden, betekent dat u het leven zonder grenzen kunt ervaren. Waar u ook rijdt, geniet van ultiem comfort en vrijheid. Verken nieuwe grenzen en haal nog meer uit het leven.

Specificaties o.a.:

Apple Car Play & Android auto
Keyless Acces met Start/stopknop
X-MODE inclusief Hill Descent Control
Symmetrical All-Wheel Drive
Cruise control (adaptief)
Led-koplampen (meesturend)
Subaru Eyesight rijassistent en aanrijdingpreventie

Interieur Design

Het comfortabele en functionele interieur van de Crosstrek biedt stevige ondersteuning en ongeëvenaard comfort. Of u in de stad rijd, op het platteland of avontuurlijke wegen, de Crosstrek biedt steeds een plezierige rijervaring. Kleine spullen kunnen handig worden opgeborgen in het ruime vak in de middenconsole, terwijl het geavanceerde infotainmentsysteem u vermaakt en verbonden houdt tijdens uw reis.

Functioneel en aangenaam rijden

In de nieuwe Crosstrek ontdekt u een plek waar u en uw medereizigers samen kunnen genieten. De voorstoelen bieden stevige ondersteuning en ongeëvenaard comfort. Superieure trillingsdemping vermindert ongewenst geluid binnenin, zodat alle passagiers zich veilig en comfortabel voelen, zelfs op lange reizen.

Meer informatie

Subaru’s kerntechnologie identificeert het merk en geeft u het unieke rijgevoel dat u alleen in een Subaru kunt vinden

Heeft u interesse of een vraag?

Neem contact met ons op

Of vul onderstaand formulier in.

HomeSubaruSubaru Crosstrek