Subaru XV e-BOXER Ontdek een leuke toekomst

Met een combinatie van een stijlvol stadsontwerp, ruige looks en nieuwe mogelijkheden die u enthousiast maken, is de SUBARU XV de inspiratie om het leven te leiden dat u wil. Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een uitje in het weekend, met de SUBARU XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfort. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

Proefrit aanvragen Bekijk de E-brochure van de nieuwe XV

Vanaf: € 40.500

Meer informatie:


Stadsstijl, bekwaam in het veld

De SUBARU XV is altijd in voor een uitdaging. Enerzijds brengt hij vertrouwen bij achter het stuur door middel van de hoge zitpositie en de uitmuntende zichtbaarheid; anderzijds kan ruw terrein overwonnen worden dankzij het Symmetrical All-Wheel Drive en de grote bodemvrijheid. Door toevoeging van X-MODE genereert de Subaru XV meer rijplezier dan ooit en voegt een geheel nieuwe resem bestemmingen toe voor mogelijke weekenduitstapjes. Meer nog, de Subaru XV brengt u er in volle gemoedsrust.

Symmetrical All-Wheel Drive

Controle leidt tot zelfvertrouwen en stabiliteit zorgt voor een wendbaarheid waarmee de Outback zich onderscheidt van de massa. De modellen van Subaru bieden, gezeten achter het stuur, buitengewoon veel vertrouwen, dankzij het inherent stabiele design van de Symmetrical All-Wheel Drive, gekoppeld aan de uniek gebalanceerde SUBARU boxermotor. Dit systeem zorgt met een permanente aandrijving op alle vier wielen voor een betere controle, op elk wegdek en onder alle omstandigheden. Het systeem kenmerkt zich door een optimale side-to-side-balans en precieze handling omdat alle belangrijke componenten in de lengterichting in lijn geplaatst zijn. Het lage zwaartepunt zorgt voor een bijzonder opwindend en responsief rijgedrag. De unieke voordelen van Symmetrical AWD maken een buitengewoon communicatieve handling mogelijk en zorgen ervoor dat u gevaarlijke situaties gemakkelijker kunt ontwijken.

Specificaties o.a.:

Apple Car Play & Android auto
Keyless Acces met Start/stopknop
X-MODE inclusief Hill Descent Control
Symmetrical All-Wheel Drive
Cruise control (adaptief)
Led-koplampen (meesturend)
Subaru Eyesight rijassistent en aanrijdingpreventie

Laad avontuur in

Blink uw ski’s op, polijst uw surfplanken en smeer uw fietsen in, want uw hebt ze nodig. De SUBARU XV heeft een uitstekende laadcapaciteit, zodat u al het noodzakelijke kunt meenemen. De SUBARU XV is klaar om u te ondersteunen tijdens al uw stads- en weekendtrips.

Blijf verbonden

De SUBARU XV is uitgerust met een volledig opnieuw ontworpen nextgeneration infotainmentsysteem dat u overal verbonden houdt. Een beschikbaar 8-inch* 1 touchscreen als hoofdunit biedt intuïtieve toegang tot navigatie* 2 en audio, terwijl een nieuw multifunctioneel display bestuurders informeert over de belangrijkste voertuigstatistieken. Connectiviteit tussen het hoofddisplay, het scherm tussen de meters en het multifunctionele display vergroten het gemak, de veiligheid en het plezier. In contact en alles onder controle – zo voelt u zich altijd in de SUBARU XV

Meer informatie
Subaru XV e-BOXER

Subaru’s kerntechnologie identificeert het merk en geeft u het unieke rijgevoel dat u alleen in een Subaru kunt vinden

Heeft u interesse of een vraag?

Neem contact met ons op

Of vul onderstaand formulier in.

HomeSubaruSubaru XV e-BOXER