Serious about fun
CiTO is officieel Suzuki-dealer

Met CiTO Autobedrijf onderweg


Samen met onze Suzuki collega’s Ivo en Alwien rijden we door Nederland en kom je alles te weten over onze Suzuki modellen in de uitgebreide video’s. Alle features en specificaties komen aan bod in de testrits. Elke week komt er een nieuwe review-video bij! Bekijk ze hieronder! Test

Bekijk alle video’s

nieuws CiTO Autobedrijf Vers van de pers

AL MEER DAN 90 JAAR HET ADRES VOOR MOBILITEIT WELKOM BIJ CITO AUTOBEDRIJF

CiTO Autobedrijf is een echt familiebedrijf en één van de oudste autobedrijven in de regio Rotterdam. Wie kiest voor CiTO Autobedrijf verzekert zich van vakmanschap, enthousiasme én attente service. Wij zijn officieel dealer van de merken Subaru en Suzuki en zijn specialist voor het merk Hyundai.

Welk merk u ook rijdt, bij CiTO bent u altijd welkom. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s volgens de fabrieksvoorschriften en tegen een betaalbare prijs. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben de kennis om alle merken uitmuntend te onderhouden. Voor APK -keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoencontroles bent u bij CiTO Autobedrijf aan het juiste adres.

In onze ruime showroom treft u een divers aanbod van occasions van verschillende merken en een ruim assortiment nieuw en gebruikte Subaru’s en Suzuki’s. Wij verkopen kwaliteit auto’s zonder gezeur dus worden al onze occasions op meer dan 50 punten gecontroleerd.

Hopelijk tot snel!  Mariëtte & Jan

  • Familiebedrijf met focus op persoonlijke aandacht
  • Gemiddelde klantwaarding 9.4
  • Al meer dan 90 jaar een begrip in de regio
  • Officiele Subaru en Suzuki dealer
  • Deskundige werkplaats voor alle merken
  • Meer dan 50 jaar BOVAG lid

Lees wat andere Klanten vertellen

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt CiTO Autobedrijf vestigingen

CiTO Autobedrijf
HomeSuzuki