Betrouwbaar en betaalbaar onderhoud
Wij zijn gek op alle auto's

Werkplaats

Bij ons kunt u terecht met alle merken auto’s. Uw auto is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw auto in top conditie blijft. Goed onderhoud vergt technisch goed opgeleid personeel, kwaliteit onderdelen en het juiste gereedschap. Wij hebben dit allemaal in huis zodat u zorgeloos kunt genieten van uw auto. In onze moderne werkplaats wordt uw auto volgens de fabriek voorschriften onderhouden en gerepareerd. Met de nieuwste technieken en ervaren monteurs bent u verzekerd van kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor storingsdiagnose, aircocheck, APK en remvloeistof verversen.

APK keuring voor elk merk

APK keuring

Bij CiTO Autobedrijf kunt u ook terecht voor de APK keuring van uw auto. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Banden voor elk merk

Bandenservice

Zomer, winter of 4 seizoenen banden? Wij adviseren u graag. Ook kunnen wij uw banden in opslag nemen. Wij slaan de banden veilig, verzekerd en voordelig voor u op. Wij wisselen de banden en regelen alles, wel zo makkelijk!

Aircoservice voor elk merk

Airco service

Wist u dat het koudemiddel in uw airco door verlies en/of verdamping jaarlijks met ongeveer 10% afneemt? Wanneer de airco vloeistof onder de 70% komt, dan kan de kans op een defect toenemen. Laat daarom regelmatig uw airco door ons controleren.

HomeWerkplaats